Wat is de prijs voor het maken van printplaten

[metaslider id=23]

De prijs van printplaten varieert op basis van uw wens. Cielec houdt zich aan een gelijke verhouding tussen prijs en kwaliteit. We hebben een jarenlange ervaring in het produceren van printplaten en voorzien onze klanten dan ook enkel van kwalitatief sterke producten. Voor het innoveren van bestaande en ontwikkelen van nieuwe elektronica kunt u rekenen op onze expertise. Wilt u uw concurrenten op innovatief vlak een stap voor blijven? Neem dan gerust contact op via het nummer (+32) (0)12 235 716.

Wat zit er inbegrepen in de prijs van printplaten?

Cielec is al jarenlang een belangrijke speler op de markt wat betreft de productie en ontwikkeling van printplaten. Een printplaat is een belangrijk onderdeel van machines en computers. Maar buiten de hardware wilt u misschien de aanvullende software toepassing erbij hebben? Zo kan u bijvoorbeeld met onze software verwarmingsinstallaties aansturen en tankinhoud controles uitvoeren via sms of GPRS. Verder is Cielec zeer flexibele en kunnen wij voldoen aan diverse wensen. Wat kunt u verder nog verwachten als u een printplaat laat maken bij Cielec?

  • Ervaring en expertise;
  • Op maat gemaakte printplaten;
  • Hardware én software;
  • Professionele prototypes;
  • One-stop-shop service;

Het kan nooit kwaad om uw product te testen. Zeker bij printplaten wilt u zeker zijn dat alles in orde is. Daarom kunnen wij voor u een prototype van uw printplaat maken zodat u het product eerst kunt uitproberen. Wilt u functionaliteiten toevoegen, dan is dat nog steeds mogelijk. Zo verzekeren wij u van een product waar u helemaal tevreden mee bent, en tegen een correcte prijs.

Het productieproces

Het productieproces van Cielec voldoet aan de RoHS richtlijn. Uw producten worden dus loodvrij geproduceerd. Als u het wenst, kunnen wij wel loodhoudend produceren. Ook beschikken we over een state of the art productiecapaciteit. We kunnen voor u in kleine oplages handmatig bestukken en in grote aantallen machinaal produceren, dit zal ook de prijs van uw printplaat bepalen. Voor elke hoeveelheid ertussen kunnen we u ook bedienen. Dit alles maakt dat het productieproces bij Cielec snel, flexibel en kwalitatief is.

Contacteer ons voor een prijsofferte

Wenst u meer informatie over de kost voor het laten maken van een prinplaat? Neem contact op via het nummer +32 (0)12 235 716.

Neem contact