Een printplaat kopen

[metaslider id=23]

U wilt een kwalitatieve printplaat kopen of laten maken. Dan zit u bij Cielec goed. Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in het maken van printplaten op maat. Daardoor kan u nu ook een printplaat met aanvullende software verkrijgen. Dit maakt dat u bijvoorbeeld uw elektronische apparatuur via GPRS of sms op afstand kan sturen. Daarboven kan u met Cielec uw producten een innovatieve wending geven en op die manier uw concurrenten een stap voorblijven.

Waarom bij Cielec een printplaat kopen?

Om te beginnen kan u een printplaat met aanvullende software kopen bij ons. Ook beschikken we over een state of the art productiecapaciteit om u voor elke hoeveelheid van dienst te kunnen zijn. We kunnen voor u in kleine oplages bestukken en in grote aantallen produceren door machinaal te bestukken. Verder gebruiken we de meest betrouwbare technieken om uw printplaat te maken; de SMD en de Through hole techniek. Zo bent u zeker dat u een product van de gewenste kwaliteit krijgt tegen een zo laag mogelijke kost. Cielec houdt zich ook aan de RoHS richtlijn. We produceren dus loodvrij maar op uw aanvraag is het ook mogelijk om loodhoudend te produceren. Het productieproces is flexibel, snel en vooral kwalitatief.

Kort samengevat betekent Cielec:

  • Kwaliteitsvol product
  • Snelle levering
  • Betrouwbaar productieproces
  • Innovatie

Een prototype van uw printplaat

Omdat wij enkel een product willen afleveren waar u helemaal tevreden over bent, kan u bij ons een prototype van uw printplaat laten maken. Hierdoor kan u uw printplaat eerst uitvoerig testen en eventueel functionaliteiten toevoegen. Zo koopt u alleen een printplaat waar u 100% tevreden over bent.

Bel ons voor meer informatie

Wenst u een printplaat te kopen? Of hebt u nog vragen over wat Cielec voor u kan doen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via het nummer +32 (0)12 235 716 of stuur een mail naar het mailadres info@cielec.be

Neem contact