Elektronica ontwerp

[metaslider id=23]

Zoekt u een partner met ervaring in elektronica ontwerp? Cielec is het bedrijf dat aan deze eisen voldoet. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van innoverende elektronica. Vernieuw uw bestaande producten of kom met iets totaal nieuws op de markt. Met Cielec als partner, kunt u dit allemaal realiseren.

Verantwoorde productie van uw elektronica

Richtlijnen zijn er om rekening mee te houden. Hieronder valt dus ook de RoHS richtlijn. Wij produceren uw elektronica ontwerp loodvrij en houden ons dus aan deze richtlijn. Als u wenst dat er loodhoudend geproduceerd wordt, kan dit op uw aanvraag.

Ook produceren we met de meest betrouwbare technieken, de SMD en through-hole techniek. Zo garanderen wij altijd een kwaliteitsvolle productie. Tot slot kunnen we zowel lage als hoge productiehoeveelheden aan dankzij onze state of the art productiecapaciteit. De productie bij Cielec staat dus gelijk aan :

  • Ethisch verantwoord
  • Kwaliteitsvol
  • Snel
  • Mogelijk voor kleine en grote hoeveelheden

Een prototype van uw elektronica

Bij Cielec is het mogelijk om een prototype te laten maken van uw ontwerp. Hierdoor kan u het product eerst uitproberen alvorens het te laten produceren. Dit geeft u de mogelijkheid om aanpassingen en toevoegingen van bepaalde functionaliteiten te laten doorvoeren. Zo krijgt u een product in handen dat volledig naar uw wens is gemaakt..

Contacteer ons vandaag nog!

Heeft u een elektronica ontwerp in gedachten waar wij mee aan de slag kunnen? Neem snel contact op via info@cielec.be of bel ons op het nummer +32 (0)12 235 716! WIj bekijken samen met u de mogelijkheden.

Neem contact