Cielec Electronics

Uw partner in elektronische ontwikkeling, prototyping & productie

Welkom bij Cielec Electronics, een dynamisch fabless elektronica studiebureau wiens expertise ligt in het produceren van nieuwe elektronica.

Wij hebben ervaring in het ontwikkelen en produceren van elektronica voor verschillende toepassingen in het regelen en meten van vloeistoffen en verschillende andere handelingen en activiteiten.

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in elektronica ontwikkeling kan u bij Cielec uw bestaand of nieuw product een innovatieve wending geven via:

  • handmatig bestukken van PCB's in kleine oplages
  • machinaal bestukken van PCB's in grote oplages
  • zowel conventionele componenten als SMD componenten
  • ontwerp testen via prototyping
  • software toevoegen

Lees hier meer over onze diensten en mogelijkheden.

De diensten van Cielec omvatten alles wat te maken heeft met elektronica ontwikkeling zoals een pcb laten maken op basis van een PCB prototype. Alsook kunnen we klanten voorzien van afzonderlijke printplaat componenten tot het maken van printplaten met bijhorende software voor de elektronica in de printplaat ontwikkeling

Cielec is absolute expert in toepassingen als elektronische sturingen, regelen van vloeistoffen met tankinhoud via controle met SMS en GPRS vanop afstand, sturingen van temperatuur controle bij verwarmingssystemen en koelsystemen, reconstructie van PCB's en aansturen van mechanische systemen, en nog veel meer!

Kijk gerust eens naar enkele van onze recente projecten en neem direct contact met ons via de contactpagina.