Printplaat componenten voor innoverende elektronica

[metaslider id=23]

De juiste printplaat componenten zorgen ervoor dat u uw concurrentie voor kan blijven. Bij Cielec kan u PCB’s laten maken met aanvullende software. Hiermee kan u met een compleet nieuw product de markt betreden of uw bestaande producten een vernieuwende twist geven. Voorbeelden van toepassingen die dankzij de software gerealiseerd kunnen worden zijn het aansturen van mechanische en elektronische schakelingen, de temperatuur van koel- en verwarmingssystemen regelen en luchtdruksensoren aansturen. Dit kan bovendien vanop afstand kan dankzij onze sms of gprs integratie.

Prototype printplaat proberen

Wij garanderen onze klanten graag van een kwaliteitsvol product. Om deze reden is het bij Cielec mogelijk om van uw printplaat componenten eerst een prototype te laten maken. Dit geeft u de mogelijkheid om:

  • Uw product te testen
  • Bugs te rapporteren
  • Aanpassingen te laten doorvoeren
  • Functionaliteiten toe te voegen

Betrouwbare printplaat productie

Bij Cielec werken we met de meest gebruikte en betrouwbare technieken om uw printplaat de produceren. Namelijk de SMD en de through-hole techniek. Hierbij volgen we de RoHS richtlijnen. We produceren dus loodvrij. Op uw aanvraag produceren wij u printplaat componenten loodhoudend. Ook beschikken we bij Cielec over een state of the art productiecapaciteit. Zowel in kleine oplages handmatig bestukken als in grote aantallen machinaal produceren is mogelijk bij ons. Er is geen project te klein of te groot.

Hulp nodig voor uw printplaat componenten?

U vindt bij ons de geschikte partner om uw printplaat componenten te produceren. Heeft u hierover vragen? Contacteer ons via het nummer +32 (0)12 235 716 of via info@cielec.be! Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Neem contact