Elektronica ontwikkeling

[metaslider id=23]

Elektronica ontwikkeling is belangrijk voor de innovatie van bestaande elektronische producten en het ontwikkelen van nieuwe elektronica. Daarbij is het ook belangrijk dat de productie goed en flexibel verloopt.

Bij Cielec kunnen we met behulp van een professionele productiecapaciteit in kleine oplages bestukken en in grote aantallen elektronische toepassingen machinaal produceren. Hierboven respecteren wij de RoHS richtlijn bij de productie. Op aanvraag produceren we nog loodhoudend maar anders produceren we loodvrij.

Elektronica ontwikkeld met bijbehorende software

Om uw elektronica te innoveren, ontwikkelen wij er de aanvullende software bij. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om uw elektronische of mechanische toestellen vanop afstand aan te sturen door middel van sms of gprs. Ook temperatuurregeling van koel- of verwarmingssystemen, tankinhoud controle en aansturing van luchtdruksensoren zijn mogelijke toepassingen waar wij in gespecialiseerd zijn.

Prototype van uw elektronica

U wilt een product dat volledig werkt zoals u dat wilt. Dat is iets waar wij bij Cielec volledig achterstaan. Daarom is het bij ons mogelijk om een prototype van uw elektronica te laten maken. Nadat u het prototype getest heeft, kunt u melden of er nog aanpassing moeten gebeuren of toepassingen toegevoegd mogen worden.

De combinatie van al deze factoren zorgt ervoor dat een samenwerking met Cielec staat voor:

  • Een betrouwbare productie
  • Een kwaliteitsvol product
  • Innoverende ideeën

Contacteer ons

Bent u overtuigd van onze capaciteiten in elektronica ontwikkeling? Neem dan snel contact op via het nummer +32 (0)12 235 716 of stuur een mail naar info@cielec.be. Ook bij vragen mag u ons steeds contacteren!

Neem contact