Printplaat ontwikkeling

[metaslider id=23]

Cielec heeft een jarenlange ervaring in printplaat ontwikkeling. Hierop worden de elektronische componenten gemonteerd die uw elektrotoestellen nodig hebben om goed te functioneren. Ook kan Cielec de aanvullende software bij de hardware verzorgen. Hierdoor is het mogelijk om op afstand opdrachten door te voeren via sms of gprs. De combinatie van hardware en software zorgt er ook voor dat Cielec de absolute expert op de markt is van printplaat ontwikkeling. Verder is het ook mogelijk om een prototype te laten maken. Zo kan u het product eerst uitvoerig testen en bekijken welke functionaliteiten en features u nog wil toevoegen.

Hoe ziet het productieproces eruit?

Om de kwaliteit van van onze producten zo hoog mogelijk te houden, gebruiken we de twee meest betrouwbare methodes om onderdelen op een printplaat te monteren; de Through-hole methode en de SMD methode. Bij de SMD methode worden de componenten tegen de printplaat gesoldeerd. Bij de through-hole methode maakt men draaiverbindingen door de printplaat heen. Dankzij onze state of the art productiecapaciteit kan de ontwikkeling van uw printplaat in kleine oplages (handmatig) of in grote aantallen (machinaal) gebeuren. Bovendien voldoet de ontwikkelingsprocedure ook aan de RoHS richtlijnen. Er wordt loodvrij geproduceerd maar op uw aanvraag kan er ook loodhoudend geproduceerd worden. Dit maakt dat de ontwikkeling steeds flexibel, snel en bovenal kwalitatief is.

Andere vormen van printplaat productie zijn:

  • Manual PCB assembly
  • Wave soldering
  • Vapor phase soldering
  • Tropicalisatie
  • Final assembly

Geef uw elektronische toepassing een innovatieve wending

Wilt u uw product een innovatieve wending geven? Dan is Cielec een goede keuze. U kan bij de hardware meteen de aanvullende software krijgen. Hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig. U kan voor op maat gemaakte elektronische sturingen, tankinhoud controle voor vloeistoffen via sms of gprs en nog veel meer, terecht bij Cielec.

Neem meteen contact op

Hebt u nog vragen in verband met printplaat ontwikkeling? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met Cielec via het nummer +32 (0)12 235 716.

Neem contact