Een PCB laten maken

[metaslider id=23]

Wilt u een PCB laten maken? Dan bent u bij Cielec aan het juiste adres. Wij hebben een jarenlange expertise in het produceren van printplaten voor verschillende electronische toepassingen. Bijvoorbeeld elektronica voor temperatuurregeling voor het aansturen van verwarming of voor een tankinhoud controle van vloeistoffen. Ook kan Cielec een aanvullende software mee bij uw hardware aanleveren. Zo kan u via sms of gprs technieken uw elektronica aansturen. Wilt u eerst het product testen om na te gaan of het exact is wat u wenst? Dan kan u een PCB prototype laten maken. Nadat u het product getest hebt, kunnen er nog functionaliteiten worden toevoegen. Zo bent u verzekerd van een product waar u 100% tevreden mee bent.

Hoe ziet het productieproces van uw PCB eruit?

Er zijn vele manieren om uw PCB te laten maken. De twee meest gebruikte technieken, zijn de through-hole techniek en de Surface Mounted Device techniek (SMD). Omdat wij over een state of the art productiecapaciteit beschikt, kan u bij ons zowel in kleine oplages uw PCB laten bestukken maar ook in grote aantallen uw PCB laten produceren. Bovendien respecteert Cielec ook de RoHS richtlijnen voor de productiecapaciteit. Dit houdt in dat er loodvrij geproduceerd wordt maar op uw aanvraag is loodhoudend produceren ook mogelijk. Andere vormen van productie zijn:

  • Manueel PCB laten maken
  • Tropicalisatie
  • Vapor phase soldering
  • Wave soldering
  • Final assembly

Een PCB met aanvullende software

Wilt u uw elektronische producten blijven innoveren en zo een stap voor blijven op de concurrentie? Wij helpen u graag bij het maken van uw PCB. Omdat u de combinatie van de hardware en aanvullende software kan krijgen, zijn de oplossingen die Cielec voor u heeft oneindig.

Neem telefonisch contact op voor vragen

Heeft u graag nog extra informatie over het laten maken van een PCB? Neem dan meteen telefonisch contact op via het nummer
+32 (0)12 235 716.

Neem contact