Een PCB prototype laten maken

Als u een PCB prototype laat maken, staat dit garant voor een kwaliteitsvol product waar u 100% tevreden mee bent. Een prototype zorgt er namelijk voor dat u uw PCB eerst grondig kan testen. Hierdoor kan u eventuele negatieve punten corrigeren en functionaliteiten toevoegen. Door onze jarenlange expertise in het ontwikkelen en produceren van printplaten, kunnen we u bovenop de hardware, ook aanvullende software aanbieden. Deze software zorgt ervoor dat u via sms of gprs uw elektronica van op afstand kan aansturen. Dit geeft vele extra mogelijkheden aan uw elektronische sturing. Voorbeelden van toepassingen zijn het aansturen van mechanische systemen, regelen van temperatuur bij verwarmingssystemen of koelsystemen, en het controleren van tankinhoud.

Van prototype naar productieproces

Wilt u meer inzicht hebben in het ontwerp van uw PCB prototype? Cielec beschikt over een state of the art productiecapaciteit waardoor we zowel manueel in kleine oplages bestukken of in grote aantallen kunnen produceren. Bovendien respecteren we de RoHS richtlijnen voor de productiecapaciteit. Dit houdt in dat we loodvrij produceren. Had u het graag gewenst, dan is loodhoudend produceren ook mogelijk. Cielec produceert aan de hand van de twee meest gebruikte technieken. Namelijk de through-hole techniek en de Surface Mounted Device techniek (SMD).

De productie bij Cielec is steeds:

  • Kwaliteitsvol
  • In-house
  • Snel
  • Flexibel
  • Betrouwbaar

Cielec is uw partner in PCB prototyping

Vraagt u zich nog af waarom Cielec voor u een geschikte partner kan zijn voor het ontwerpen van uw PCB? We steunen namelijk op vier pijlers. Deze zijn hardware, software, prototyping en productie. Bij Cielec zijn we ervan overtuigd dat elk van deze pijlers essentieel is voor een geslaagde samenwerking. Vooral ook het stadium van prototyping waarbij u een duidelijk beeld krijgt over uw PCB toepassing. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij garanderen dat deze pijlers volledig gerespecteerd worden. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Contacteer ons nu

Heeft u nog vragen over het maken van een PCB prototype? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 (0)12 235 716 of via info@cielec.be.

Neem contact