Een PCB bestukken?

[metaslider id=23]

Zoekt u een partner die gespecialiseerd is in het PCB bestukken? Dan hebt u hem in Cielec gevonden. Vanwege de jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van PCB’s wordt u bijgestaan door een ervaren team. Zij helpen u met het ontwikkelen van nieuwe elektronische toestellen of een innovatieve wending aan uw bestaand product te geven. Ook is het mogelijk om bij de hardware de aanvullende software te krijgen. Bij Cielec is men er namelijk van overtuigd dat aanvullende software uw elektronica alleen maar ten goede komt. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over het bestukken van uw PCP

Hoe gaan wij te werk

Het proces om een PCB te bestukken is bij Cielec steeds snel, flexibel en vooral kwalitatief. Wij werken met de twee meest betrouwbare technieken om uw PCB te bestukken; de SMD en de Through-hole techniek. Ook heeft Cielec een state of the art productiecapaciteit om u steeds optimaal van dienst te kunnen zijn. Het is voor ons mogelijk om kleine oplages te maken door handmatig te bestukken maar ook in grote aantallen machinaal te produceren. Verder houdt Cielec zich ook aan de RoHS richtlijn. PCB’s worden dus loodvrij geproduceerd maar op uw aanvraag kan er ook loodhoudend geproduceerd worden.

Andere technieken die gehanteerd worden, zijn de volgende:

  • Manual PCB assembly
  • Wave soldering
  • Vapor phase soldering
  • Tropicalisatie
  • Final assembly

Waarom kiezen voor Cielec voor het bestukken van uw PCB

Cielec levert enkel een product waar onze klanten helemaal tevreden mee zijn. Daarom kan u een prototype van uw PCB bij ons laten maken, alvorens het te laten bestukken. Zo kan u eerst uw product testen en eventuele functionaliteiten toevoegen. Op die manier staat Cielec garant voor een kwaliteitsvol product.

Neem telefonisch contact op

Wilt u nog meer informatie over een PCB bestukken bij Cielec? Of weet u graag nog wat meer over de aanvullende software? Aarzel dan niet en neem zeker contact op via het nummer +32 (0)12 235 716.

Neem contact