Een PCB etsen

Zoekt u een specialist om uw PCB te etsen? Cielec is hier de geschikte partner voor. Dankzij de grensverleggende productiecapaciteit, kan Cielec elk project aan. We kunnen in kleine oplages manueel bestukken en in grote aantallen machinaal produceren. Bovendien gebruiken we de meest betrouwbare technieken om uw PCB te maken. Namelijk de Surface Mounted Device techniek en de through-hole techniek. Hiermee garanderen we een kwaliteitsvol product.

Cielec is de partner voor uw PCB

Bij Cielec steunen we op vier pijlers. Deze zijn hardware, software, prototyping en productie. We zij er dan ook van overtuigd dat elk van deze pijlers essentieel is voor een geslaagde samenwerking. Voor de hardware werken we met zo weinig mogelijk componenten op een zo efficiënt mogelijke manier. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij garanderen dat u voor het etsen van uw PCB bij Cielec aan het juiste adres bent.

Eerst een prototype etsen

Zoals eerder vermeld, is prototyping één van de pijlers van Cielec. We verzekeren onze klanten dan ook graag van producten waar ze helemaal tevreden mee zijn. Dit maakt dat we prototypes maken van PCB’s. Zo is het voor u mogelijk om uw printplaat eerst te testen. Wilt u na het testen nog functionaliteiten toevoegen? Dan kan dit zonder problemen. Zelf hebben we ook een testprocedure:

  • Functional testing
  • Automatic optical inspection
  • Custom test rig development
  • Test and measurement
  • Hotroom burn in testing

Meer vragen over PCB?

Heeft u nog vragen over PCB etsen? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer info@cielec.be of via mail op het adres info@cielec.be

Neem contact