PCB fabricage op maat

[metaslider id=23]

Voor PCB fabricage die volledig aan uw wensen voldoet, zit u goed bij Cielec. Wij maken uw PCB volledig op maat zodat die functioneert zoals u dat wilt. Om dit te garanderen maken wij voor u ook een prototype van uw PCB. Zo kan u deze eerst grondig testen. Merkt u tijdens het testen dat er een functionaliteit mag toegevoegd of aangepast worden, dan zorgen wij ervoor dat deze aanpassing of toevoeging gebeurt.

PCB fabricage met aanvullende software

Om uw concurrenten voor te blijven, is innovatie essentieel. U kan bij ons bij uw PCB de aanvullende software krijgen. Zo kan u met volledig nieuwe producten op de markt komen of uw bestaande producten innoveren. Voorbeelden van toepassingen die aanvullende software kunnen toevoegen zijn:

  • Aansturen vanop afstand via sms of gprs
  • Regelen van temperatuur bij verwarmings- of koelsystemen
  • Controleren van tankinhoud
  • Mechanische systemen aansturen

Het productieproces van de PCB

De fabricage van de PCB’s bij Cielec gebeurt steeds volgens de RoHS richtlijnen. Dit houdt in dat we printplaten loodvrij produceren. Heeft u graag dat wij deze loodhoudend produceren, dan is dit op aanvraag mogelijk. Verder werken we met de meest betrouwbare technieken om uw PCB te produceren. Namelijk de through-hole en de Surface Mounted Device (SMD) techniek.

Tot slot beschikt Cielec over een state of the art productiecapaciteit. Wij kunnen voor u in kleine oplages manueel bestukken of machinaal in grote aantallen produceren.

Contacteer ons voor vragen

Bent u overtuigd van onze PCB fabricagemogelijkheden? Neem snel contact op via het nummer +32 (0)12 235 716 of via info@cielec.be! Dan bespreken we samen wat wij voor u kunnen doen.

Neem contact