PCB ontwerp

[metaslider id=23]

Dankzij een PCB ontwerp al dan niet met aanvullende software kunt u uw elektronica innoveren of met een totaal nieuw product op de markt komen. Via de aanvullende software die wij bijhorend kunnen integreren krijgt u vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld om uw elektronica vanop afstand aan te sturen met behulp van sms of gprs.

Ook zijn wij gespecialiseerd in PCB toepassingen waarmee u tankinhoud controles kan uitvoeren, de temperatuur van koel- of verwarmingssystemen regelen en luchtdruksensoren aansturen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft een andere specifieke toepassingen.

Van PCB ontwerp tot productie

Productie is één van de 4 pijlers waar Cielec op steunt. Daarom is het dankzij onze sterke productiecapaciteit mogelijk om in kleine oplages manueel te bestukken en machinaal in grote aantallen te produceren. We gebruiken de meest betrouwbare technieken om u printplaat te produceren. Namelijk de SMD en de through-hole techniek. Bovendien verloopt de productie volgens de RoHS richtlijnen. Uw PCB ontwerp wordt dus loodvrij geproduceerd. Wenst u toch graag loodhoudend te produceren, dan kan dit ook zeker op aanvraag.

Uw ontwerp eerst testen

Bij Cielec zorgen we er graag voor dat onze klanten 100% tevreden zijn met hun product. Daarom maken wij voor u eerst een prototype van uw PCB zodat u deze uitvoerig kan testen. Had u graag nog enkele aanpassingen gemaakt of functionaliteiten toevoegen, dan maken wij dit voor u in orde. Uiteraard testen wij de producten zelf ook grondig zodat alle bugs eruit gehaald worden. Hieronder een aantal van onze testmethodes:

  • Automatic optical inspection
  • Functional testing
  • Test and measurement
  • Hotroom burn in testing
  • Custom test rig development

Nog vragen? Wij beantwoorden deze graag!

Uw PCB ontwerp is bij Cielec dus in goede handen. Heeft u nog vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@cielec.be of bel ons op het nummer +32 (0)12 235 716!

Neem contact