PCB ontwikkeling

[metaslider id=23]

PCB staat voor printed circuit board of printplaat. Het is een drager van elektronische componenten die een onmisbaar onderdeel vormt voor machines en computers. Cielec is al jarenlang een belangrijke speler op de markt als we spreken over PCB ontwikkeling. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van printplaten en kan daarnaast ook de bijhorende software bieden. De medewerkers van Cielec zijn er namelijk van overtuigd dat software de tweede pijler is waarop een doordacht elektronica ontwikkelingstraject steunt. Wilt u een innovatieve wending geven aan uw huidige elektronicaproduct? Neem dan zeker contact op met Cielec om te kijken wat het bedrijf voor u kan betekenen!

PCB ontwikkeling door Cielec

Het bedrijf beschikt over een team van experten die u kunnen bijstaan bij de innovatie van nieuwe of bestaande producten door PCB ontwikkeling. Het productieproces van Cielec is gebaseerd op vier pijlers:

  • Hardware;
  • Software;
  • Prototyping;
  • Productie;

Wanneer men spreekt over elektronica ligt hardware aan de basis van een goede kwaliteit. Daarom hanteert het team van Cielec een pragmatisch aanpak om met behulp van lean engeneering aan de behoeften van klanten te voldoen. Daarnaast is het team ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van communicatiesoftware en embedded software. Vooraleer men de productiefase bereikt gaat men eerst een prototype afleveren aan de klant en bijsturen waar nodig.

Productieproces van Cielec

Het productieproces van Cielec voldoet aan de RoHS richtlijnen. Daaruit kunt u besluiten dat men steeds loodvrij produceert en werkt volgens een state of the art productiecapaciteit. Het bedrijf is steeds in staat om binnen een korte productietermijn een hoge productkwaliteit te bieden. Door zijn flexibiliteit fungeert Cielec met zijn PCB ontwikkeling als partner van elke B2B onderneming. Wilt u liever in een kleine oplage bestukken op een handmatige manier of kiest u voor een massaproductie? Bij Cielec zijn beide mogelijkheden en ook vele andere gradaties mogelijk.

Telefonisch advies

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van PCB ontwikkeling? Wilt u weten op welke manier u in de B2B sector uw producten steeds kunt blijven innoveren? Neem dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van Cielec via het nummer (+32) (0)475 445 716. Het bedrijf heeft al jarenlang ervaring in de sector en deelt deze ervaring graag met u!

Neem contact