Cielec, uw partner in PCB productie

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf die de PCB productie voor u in handen neemt? Dan stellen we ons graag voor. Bij Cielec steunen we op de pijlers hardware, software, prototyping en productie. We geloven dat deze pijlers fundamenteel zijn voor een geslaagde samenwerking en een mooi eindproduct. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij garanderen dat deze pijlers volledig gerespecteerd worden.

PCB productie met aanvullende software

Vanwege onze ervaring, kunnen we bovenop de printplaten ook aansluitende software produceren. Zo kan u een waaier aan mogelijkheden aan uw elektronica toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan temperatuurregeling van verwarmings- en koelsystemen op afstand. Dit kan door middel van sms of gprs. Andere mogelijke toepassingen zijn:

  • Aansturen van mechanische systemen
  • Tankinhoud controleren
  • Luchtdruksensoren aansturen

Een professioneel prototype

Om de kwaliteit van onze producten te garanderen, maken we voor u graag eerst een prototype van uw PCB. Dit prototype kan u dan uitvoerig testen. Zo zijn we zeker dat alles feilloos werkt en heeft u de kans om nog functionaliteiten toe te voegen. Vervolgens testen wij het product ook nogmaals. Op het einde krijgt u dan een product waar u volledig tevreden mee bent.

Neem contact op met Cielec

Zit u nog met vragen over PCB productie? Aarzel dan niet en stuur uw vragen naar info@cielec.be of bel ons op het nummer +32 (0)12 235 716.

Neem contact