Printplaat assemblage; innoveer uw producten

[metaslider id=23]

U zoekt een specialist in printplaat assemblage? Cielec is de geschikte partner! Ons ervaren team helpt uw bestaande producten te innoveren alsook nieuwe producten te ontwikkelen. Wij staan u graag bij in de ontwikkeling van printplaten en de aanvullende software. Deze aanvullende software zorgt er voor dat er meer toepassingen mogelijk zijn zoals bijvoorbeeld controle op afstand via sms of gprs. Wilt u uw concurrenten voor blijven op innovatief vlak? Neem dan snel contact op!

Het proces van een printplaat assemblage

U wilt een product dat kwalitatief is. Daarom werken wij met de twee meest betrouwbare technieken om uw printplaat te bestukken; de Through-hole en de SMD techniek. Ook heeft Cielec een state of the art productiecapaciteit zodat u voor serie aantallen geholpen kan worden. U kan bij ons in grote aantallen machinaal laten produceren en in kleine oplages handmatig laten bestukken. Om de gevaarlijke stoffen uit de producten te houden, volgt Cielec de RoHS richtlijn. Printplaten worden dus loodvrij geproduceerd maar op uw aanvraag kan er ook loodhoudend geproduceerd worden. Het proces om een printplaat te assembleren is bij Cielec flexibel, snel en uiterst kwalitatief. Andere technieken die in het productieproces gehanteerd worden, zijn de volgende:

  • Wave soldering
  • Tropicalisatie
  • Vapor phase soldering
  • Manual PCB assembly
  • Final assembly

Eerst testen, dan goedkeuren

We willen alleen een product afleveren waar u 100% tevreden mee bent. Om die reden maken wij ook een prototype van uw printplaat alvorens we aan de assemblage beginnen. Zo kan u uw product eerst grondig testen en indien nodig functionaliteiten toevoegen.

Bel ons voor meer informatie!

Heeft u graag nog meer informatie over printplaat assemblage? Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. Neem telefonisch contact op via het nummer +32 (0)12 235 716 of stuur een mail naar het e-mailadres info@cielec.be

Neem contact