Een printplaat laten maken

[metaslider id=23]

Cielec is al jarenlang gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van printplaten. Het bedrijf beschikt over voldoende expertise om u te ondersteunen bij de ontwikkeling van nieuwe elektronica of bij de innovatie van bestaande producten. Aan het laten maken van een printplaat gaat een uitgebreid proces vooraf. Cielec kan zowel instaan voor het hardware en software gedeelte van de ontwikkeling maar ook voor het vervaardigen van prototypes en het werkelijk produceren kunt u bij Cielec terecht. Het bedrijf doet beroep op een state of art productiecapaciteit waarbij steeds loodvrij wordt geproduceerd. Bovendien kan men op aanvraag ook loodhoudend produceren. Wenst u meer informatie over het productieproces van Cielec? Neem dan telefonisch contact op via het nummer +32 (0)12 235 716 voor persoonlijk advies.

Een prototype van een printplaat laten maken

Een PCB of met andere woorden printplaat is een belangrijk onderdeel van machines en computers. De platen bestaan uit componenten die steeds onderling kunnen verschillen. Cielec is al jarenlang een belangrijke speler op de markt wat betreft de ontwikkeling en productie van printplaten. Het bedrijf kan zowel op een handmatige of machinale manier de componenten bestukken waardoor Cielec technologische innovatie mogelijk maakt voor elk bedrijf. Wat kunt u verder nog verwachten als u een printplaat laat maken bij Cielec?

  • One-stop-shop service;
  • Professionele prototypes;
  • Hardware én software;
  • Ervaring en expertise;
  • Op maat gemaakte PCB’s;

Cielec Electronics

Cielec Electronics is een studiebureau dat zich specialiseert in het uittekenen van printplaten en printplaat componenten. Deze producten vormen de basis van uiteenlopende machines. Daarnaast levert het bedrijf ook de bijhorende software af voor verbindingen met sms, internet en gprs. Door de combinatie van hardware met software kan Cielec zijn klanten vele mogelijkheden bieden. Het bedrijf heeft door de jaren heel veel ervaring opgedaan in de b2b sector. Zowel bij aansturingen van verwarminginstallaties en inbouwhaarden alsook het monitoren van tankinhoud via GPRS-systeem en SMS , eveneens met de werking van luchtdruksensoren gebruikt bij het valschermspringen . kan Cielec een totaaloplossing bieden.

Telefonisch contact opnemen

Wilt u een printplaat laten maken dat een onderdeel zal vormen van uw elektronica toestellen? Maak dan kennis met Cielec. Het bedrijf kan door de ontwikkeling van printplaten in combinatie met bijhorende software voor vele b2b bedrijven een unieke service bieden. Voor meer informatie of advies op maat kunt u steeds telefonisch contact opnemen via het nummer +32 (0)12 235 716.

Neem contact