Printplaat met aanvullende software

[metaslider id=23]

Zoekt u een bedrijf dat voor u een printplaat met software kan maken? Dan zit u bij Cielec juist. Dankzij de jarenlange expertise, kan u een combinatie van hardware en software verkrijgen voor het maken van uw printplaat. Ook is het mogelijk om bij ons prototypes van uw product te laten maken, zo kan u eerst uw product testen en eventueel nog functionaliteiten toevoegen. Op die manier staan wij garant voor een product waar u 100% tevreden mee bent.

Mogelijkheden in het maken van een printplaat met software

Bij Cielec zijn we van mening dat software de tweede pijler is waarop een doordacht elektronica ontwikkelingstraject steunt. Omdat een PCB maken met aanvullende software mogelijk is, kan u uw producten een innovatieve wending geven. Hieronder een aantal van de mogelijke toepassingen voor uw printplaat met software:

 • Op maat maken van elektronische sturingen
 • Tankinhoud controle via sms en/of GPRS
 • Embedded software op IC niveau
 • Communicatie software
 • User interface voor u
 • En nog veel meer
  • Een state of the art productiecapaciteit

   Wij werken met de twee meest betrouwbare productietechnieken om uw printplaat te maken; de Through-hole en de SMD techniek. Ook houden we ons aan de RoHS richtlijn. Uw printplaat kan dus loodvrij of, op uw aanvraag, loodhoudend geproduceerd worden. Omdat we over een state of the art productiecapaciteit beschikken, bestukken we in kleine oplages en produceren we in grote aantallen via machinale assemblage. Op die manier kan u voor verschillende hoeveelheden op ons rekenen. Het productieproces bij Cielec is dus steeds snel, flexibel en vooral kwalitatief.

   Neem contact voor meer informatie

   Wenst u meer informatie over het maken van een printplaat met bijbehorende software? Of misschien wilt u meer informatie over het productieproces? Aarzel niet en neem snel contact op via het nummer +32 (0)12 235 716

   Neem contact