Een printplaat ontwerpen

[metaslider id=23]

Velen staan er niet meteen bij stil, maar een printplaat ontwerpen is een uiterst cruciale stap in het productieproces van uw elektronische apparatuur. Hier leggen we namelijk de basis voor een hoogstaand eindproduct. Daarom besteden we hier bij Cielec de grootste zorg aan het ontwerp van uw printplaat. Tegenwoordig kan iedereen online zijn eigen ontwerp zeer goedkoop of zelfs gratis, in elkaar boksen. Echter beperken deze online tools uw creativiteit en mogelijkheden zo erg, dat het resultaat uiteindelijk ver van uw idee ligt en veel mensen gefrustreerd achterblijven. Wij willen u deze frustratie besparen door u bij te staan tijdens het ontwerpen van uw printplaat met onze kennis en professionele middelen. Contacteer ons vrijblijvend om uw printplaat door een ervaren team van experts te laten ontwikkelen!

Van ontwerp tot prototype

Hoe gaan we precies te werk? Nadat we het concept van uw printplaat hebben uitgewerkt, gebruiken we gespecialiseerde software om dit om te zetten in een uitvoerbaar ontwerp. Hieruit vervaardigen we een eerste prototype. Dit laat ons toe om:

  • De printplaat te testen
  • Eventuele gebreken vroeg te onderscheppen
  • Het ontwerp- en productieproces bij te sturen
  • Extra features en functies toe te voegen zoals; SMS of GPRS

Klanttevredenheid dragen we bij Cielec hoog in het vaandel en dankzij de prototyping van uw printplaat kunnen we dit garanderen. Het zorgt ervoor dat het productieproces naadloos verloopt en dat u niet met onaangename verrassingen geconfronteerd wordt.

De kracht van Cielec Electronics

De kracht van ons bedrijf schuilt in de expertise die we dankzij onze jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Daarnaast geloven we ook sterk in onze ‘one-stop-shop service’. Dit wil zeggen dat we het volledige productieproces, van het ontwerpen tot afleveren van uw printplaat, onder handen nemen.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een idee voor een printplaat en wil u zich door een professionele firma laten bijstaan voor uw ontwerp ? Of heeft u gewoon een vraag over ons aanbod? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij willen u graag ontmoeten!

Neem contact